Dagplejer Anette Christensen

Mejerivej 33, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anette, og er fra 1966. Jeg har 3 sønner fra 1987, 1992 og 1996. Derudover har jeg 2 børnebørn fra 2015 og 2017, samt 2 svigerdøtre. Den yngste søn bor stadig hjemme. Jeg er uddannet butiksassistent. Jeg har været dagplejer siden 2003, og er meget glad for arbejdet med børn.

 

Mine Værdier

Alle børn er velkomne. Alle børn er skønne individer, som jeg glæder mig til at lære at kende. Hos mig er vi både ude og inde - nogle gange bliver vi beskidte, men det betyder bare at vi har hygget os sammen. Hos mig er børnene omgivet af anerkendelse og nærvær. Vi griner og pjatter - vi udvikler os og skaber gode stunder. Der opstår også nye venskaber.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er et meget positiv, glad og i godt humør. Jeg går meget op i at sikre, at alle børn føler sig om en del af et fælleskab. Som dagplejer er det vigtigste for mig, at børnene er glade, når de er i dagpleje. Det er vigtigt for mig at være med i børnenes leg, så jeg kan være tæt på og understøtte dem når behovet opstår. Jeg nyder at se børnene vokse og udvikle sig. 

Jeg arbejder ud fra den styrkede læreplan, som er den råde tråd mellem dagplejen og børnehuset, så når dit barn starter i børnehave vil det være genkendeligt for barnet. Jeg kan lide at arbejde med sprogkufferter og generelt kigge i bøger og udforske sproget.

Mine rammer

Bor i Søndersø by i et hus, hvor der er plads inde og ude til at boltre sig. Udenfor har jeg en dejlig aflukket have med mulighed for at gå på opdagelse, lege i sandkassen og meget mere. Indenfor har jeg indrettet et legeværelse, hvor børnene kan finde legetøj eller gå i krig i legekøkkenet. Jeg bestræber mig på, ikke at have alt mit legetøj fremme hele tiden, men tage frem løbende - sådan beholder det sin værdi. Jeg bor tæt på grønne områder, legepladser og børnehuse, hvor vi går på besøg og udforsker legepladser.

Det praktiske

Adresse

Mejerivej 33,

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.20

Tirsdag 06.30-16.20

Onsdag 06.30-16.20

Torsdag 06.30-16.20

Fredag 06.30-15.10