Distriktet

Dagtilbud distrikt Søndersø er centralt placeret i Nordfyns Kommune. Vi let adgang til naturen i og omkring Søndersø. Vi består af 5 børnehuse, Børnehuset Mælkevejen, Børnehuset Birkemose, Børnehuset Nordmark, Børnehuset Skamby og Børnehuset Særslev. Derudover har vi 21 dagplejere fordelt i Søndersø, Skamby og Særslev. dagtilbuddene har et tæt samarbejde i mellem, både i vores pædagogiske tilgang til børnene, men også i vores arbejde med overgange

Som dagtilbud er vi kendetegnet ved at Legen og stærke relationer er fundamentet for vores pædagogiske arbejde. Vi dyrker de nære relationer og igennem dem støtter vi børnefællesskaberne.   

Dagtilbuddene i Søndersø har koordineret pasning i:

  • Mandag, tirsdag og onsdag før påske
  • Fredag efter Kristi Himmelfart
  • Sommerferien uge 28, 29 og 30 
  • mellem jul og nytår

I Efterårsferien og Vinterferien har vi ikke koordineret pasning, her afhænger antallet af tilmeldte børn til pasningen af, hvor mange børnehuse der holder åbent.

Den koordinerede pasning kan afholdes i alle vores 5 børnehuse. Hvilket Børnehus der skal være pasning i, afhænger af antallet af børn der er tilmeldt. I koordineret pasning er man ikke garanteret kendt personale fra eget hus.

Politikker

Pædagogik og udvikling

Distriktsledelsen

Dagtilbudsleder, Distrikt Søndersø

Inge Lise Andersen

Pædagogisk Leder, Børnehuset Mælkevejen og Dagplejen

Trine Lange

Pædagogisk Leder, Børnehuset Birkemose

Randi Schrøder

Pædagogisk Leder, Børnehuset Nordmark

Laila Christensen

Konstitueret pædagogisk leder, Børnehuset Særslev og dagplejen

Kirsten Gangelhoff Knudsen