Distriktet

Dagtilbud distrikt Glavendrup er centralt placeret i Nordfyns Kommune. Vi har let adgang til naturen i og omkring Søndersø, Skamby og Særslev. Vi består af 5 børnehuse, Børnehuset Mælkevejen, Børnehuset Birkemose, Børnehuset Nordmark, Børnehuset Skamby og Børnehuset Særslev. Derudover har vi 21 dagplejere fordelt i Søndersø, Skamby og Særslev. Dagtilbuddene har et tæt samarbejde i mellem, både i vores pædagogiske tilgang til børnene, men også i vores arbejde med overgange

Som dagtilbud er vi kendetegnet ved at legen og stærke relationer er fundamentet for vores pædagogiske arbejde. Vi dyrker de nære relationer, og igennem dem støtter vi børnefællesskaberne.   

Dagtilbuddene i Glavendrup har koordineret pasning i:

  • Mandag, tirsdag og onsdag før påske
  • Fredag efter Kristi Himmelfart
  • Sommerferien uge 28, 29 og 30 
  • Mellem jul og nytår

I efterårsferien og vinterferien har vi ikke koordineret pasning. Her afhænger antallet af børnehusene, som holder åbent, antallet af tilmeldte børn til pasningen.

Den koordinerede pasning kan afholdes i alle vores 5 børnehuse. Hvilket Børnehus der skal være pasning i, afhænger af antallet af børn der er tilmeldt. I koordineret pasning er man ikke garanteret kendt personale fra eget hus.

Politikker

Pædagogik og udvikling

Distriktsledelsen

Dagtilbudsleder, Distrikt Søndersø

Christine Meinhardt Wille

Pædagogisk Leder, Børnehuset Mælkevejen og Dagplejen

Trine Lange

Pædagogisk Leder, Børnehuset Birkemose

Randi Schrøder

Pædagogisk Leder, Børnehuset Nordmark

Laila Christensen

Pædagogisk leder, Børnehuset Særslev

Henriette Hove