Dagplejer Dorte Pedersen

Sømarksvej 222, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Mit navn er Dorte Pedersen, jeg er født i 1970. Jeg er gift med Kim, og sammen har vi to voksne døtre, som er flyttet hjemmefra. Jeg har arbejdet i Nordfyns kommune som dagplejer siden 2016. I perioden 2016 – 2020 gennemførte jeg Professionshøjskolen UC Syds Dagplejeuddannelse. I min fritid nyder jeg at udforske naturen og løbe, samt bruge tid med min mand, børn og børnebørn.

Mine værdier

Jeg ønsker at skabe en struktureret hverdag efter børnenes behov, og samtidig give dem en rar, tryg og indholdsrig hverdag. Jeg synes, at det er vigtigt at skabe rammerne for nære relationer, fællesskab og individuel udvikling. Min klare målsætning er at få et godt samarbejde med forældre, hvor vi deler og høster af fælles erfaringer. Jeg brænder for at skabe en hverdag, hvor der er nærvær, og hvor alle bliver set og hørt, samt føler sig trygge. Jeg synger meget sammen med børnene, og bringer musik og sang aktivt ind i dagligdagen. Vi læser hver dag og arbejder med dialogisk læsning. Jeg lægger stor vægt på, at vi kommer ud hver dag, og vi bruger naturen som læringsrum. Vi henter den med hjem til kreativitet, og vi får derigennem sat alle pædagogiske læringsplaner i spil, med mål om, at jeres barn udvikler sig på alle planer.

Mine egenskaber som dagplejer

Mit hjerte banker for at yde omsorg, nærvær og hygge med børnene. Jeg er god til at se og handle på børnenes behov, og jeg møder hverdagens opgaver, succeser og udfordringer med højt humør og en positiv indstilling. I dagplejen arbejder vi alle ud fra den styrkede læreplan, hvor jeg i samarbejde med mine kollegaer laver spændende læringsforløb, der giver børnene god plads til fordybelse. Jeg har erfaring med tosprogede børn, som har en anden kulturel baggrund. Jeg synes, at arbejdet omkring den sproglige udvikling er spændende, og her bruger jeg igen sangen som en god indgangsvinkel. 

Jeg vedligeholder mit førstehjælpskursus hvert andet år.

Min ramme

Jeg bor i bunden af et lukket og stille vænge. Inde har jeg et dejligt, lyst legeværelse, hvor der bliver leget, læst, sunget, danset og meget mere. I haven har jeg en lukket legeplads med tildækket ren sandkasse, hvor der bliver bagt mange lækre sandkager. Vi cykler, kører på scooter, vipper, gynger, rutsjer og spiller bold.
Når vejret tillader det, så spiser vi vores mad ude i haven. Vi har ikke langt til byens gode legeplads, hvor vi har mulighed for at lege og udforske motorikbanen. På denne styrkes børnenes motorik og sanser, og de lærer at bruge kroppen på mange forskellige måder.

Det praktiske

Adresse

Sømarksvej 222

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.20

Tirsdag 06.30-16.20

Onsdag 06.30-16.20

Torsdag 06.30-16.15

Fredag 06.30-15.15