Dagplejer Dorte Windt

Kærgårdstoften 46, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Jeg hedder Dorte, og jeg er født i 1968. Jeg har boet i Søndersø siden 2001, og det er her at mine 3 piger er vokset op. Jeg elsker mine børn og nyder at dele livet med dem. De 2 store er flyttet hjemmefra, og den mindste bor hos mig hver anden uge. I juni 2021 blev jeg mormor for første gang. Når man kommer hos mig, får man hele familien med i købet. Jeg blev ansat i januar 2019, og har udviklet mig både personligt og kollektivt. I min fritid dyrker jeg styrketræning 3 gange om ugen - jeg satser på at blive gammel.

 

Mine værdier

Jeg lægger stor vægt på de hjemlige rammer med både hygge og struktur. Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig imødekommet, og at de har plads til at bevæge sig rundt på. Derfor bruger vi også hele min stueetage til leg, sjov og ballade. 
Jeg har en stor tålmodighed, og hjælper børnene med de ikke selv kan. Jeg værner om at understøtte børnenes udvikling henimod at blive selvhjulpne. Jeg oplever nemlig, at langt de fleste børn kan meget mere, end de får lov til i den travle hverdag. Og jeg elsker mit arbejde, fordi det giver mig energi at være med til at danne grobund for børnenes første møde med en hverdag, væk fra forældrenes trygge favn. 

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er et kærligt og omsorgsfuldt menneske. Jeg tager mennesker tæt ind på livet. Jeg værner om et godt forældresamarbejde, hvor der er plads til dialog - også når det er svært. Jeg rummer alle børn og forældre, og det er vigtigt for mig at møde hver og en ligesindet.

Min ramme

Jeg bor i et 2-planshus centralt placeret i Søndersø. Børnene har et legeværelse fyldt med spændende legetøj, der byder op til leg. Jeg bruger stort set hele stueetagen af vores hus, så der er plads til at børnene kan bevæge sig, lave små legekroge og danse vildt! Jeg har en stor have med masser af legetøj til børn i alle aldre, som børnene kan boltre sig med. Jeg bor tæt på gode grønne områder med legepladser, og vi besøger også børnehusene i Søndersø og låner deres legepladser.
Jeg bor i et roligt område, så børnene får en rolig middagslur. Jeg bor tæt på flere af mine kollegaer, og jeg nyder at kunne gå på besøg og sammen med børnene, udforske nye relationer, nye haver eller hyggelige legeværelser.

Det praktiske

Adresse

Kærgårdstoften 46

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.15

Tirsdag 06.30-16.15

Onsdag 06.30-16.15

Torsdag 06.30-16.15

Fredag 06.30-15.30