Dagplejer Dorthe Nielsen

Bredgade 48, 5485 Skamby

Hvem er jeg?

Jeg er en årgang 73 og bor sammen med Erling. Sammen har vi Simon fra 06. Jeg er uddannet tjener. Jeg har arbejdet både i vuggestue og børnehave i Odense. Jeg har været ansat som dagplejer siden september 2005. Vi har 2 katte i huset.

Mine værdier

Jeg bestræber mig på at have en hverdag med tryghed, omsorg og nærvær og faste genkendelige rutiner, hvor jeg tager hensyn til det enkelte barn. Jeg lægger vægt på den værdi, som der er i at have en lille gruppe på 4 børn, så vi kan skabe gode dynamikker mellem børnene og skabe grobund for gode solide relationer. Jeg synes, at der er stor værdi i, at jeg er gennemgående omsorgsperson i deres daglig dag - at de ikke møder skiftet af voksne i løbet af en dag. Jeg giver børnene en sund og varieret kost, der giver god energi til dagens gang. Den daglige dialog og samarbejde med jer forældre er af stor betydning for mig, og det arbejde vi sammen skal lykkedes med.

Jeg brænder for at arbejde med børnene, og jeg elsker udelivet og vil sørge for at give børnene en masse naturoplevelser. Igennem leg og læring hjælper jeg børnene til at blive en selvstændig person, jeg inddrager dem i almindelige daglige gøremål, fx dække bord, rydde af, rydde op og bage boller og meget andet. Jeg møder altid barnet i dets nærmeste udviklingszone.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er åben, ærlig og imødekommen og holder af mit arbejde med børnene og nyder deres udvikling, og at være medvirkende til at give dem en god start i livet.
Styrker dem i det de er gode til og hjælper/støtter dem, der hvor de har brug for
at blive guidet lidt.

Jeg er meget opmærksom på barnets sproglige og motoriske udvikling. Vi/jeg synger meget og leger sang lege. Jeg arbejder med dialogisk læsning. Desuden er jeg grønne spirer, så udelivet vægter jeg højt.

Min ramme

Jeg bor i et ældre hus med marken og sportspladsen som nabo. Hele haven er indhegnet, så børnene kan lege over hele haven. Haven er udstyret med legehus, sandkassegynger/sansegynge og masser af køretøjer, et shelter, hvor vi bruger mange timer i, et lille urtebed, hvor vi sår mange forskellige grøntsager, de kan løbe/spillebold på græsset, finde en lille hyggekrog eller bare slippe fantasien løs. Jeg har to kollegaer, der bor i gåafstand, og vi kan også nemt gå på besøg i Skamby Børnehus og gøre brug af deres rammer.

Det praktiske

Adresse

Bredgade 48

5485 Skamby

 

Åbningstider

Mandag 06.20-16.05

Tirsdag 06.20-16.05

Onsdag 06.20-16.05

Torsdag 06.20-16.05

Fredag 06.20-15.20