Dagplejer Eva Jensen

Askebyvej 6, Særslev, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1967, er gift med Morten gennem mange år og sammen har vi tre voksne sønner og seks børnebørn.

Mikkel – den yngste af vores sønner bor hjemme lidt endnu.

Vi er bosiddende på en større landejendom i udkanten af vores lille landsby Særslev, og det er netop her med højt til himlen, fuglesang og heste på fold, at vi har vores daglige base.

Mine Værdier

En af de værdier som jeg synes vejer tungest er først og fremmest omsorgen for jeres barn.

Gennem en tryg og genkendelig hverdag, søger jeg at skabe en base hvor alle føler der er rart at være og hvorfra vi sammen gennem legen og de erfaringer vi gør os, kan blive klogere på livet og verden omkring os.

Derudover har jeg altid været enormt optaget af at arbejde med sociale kompetencer, så vi øver os hver dag i at blive verdensmestre på dette felt.

Det er min overbevisning at hvis alle mennesker kunne blive bedre til at mestre de sociale spilleregler som almindelig hensyntagen og det at drage omsorg for, og have tanke for hinanden, så ville langt flere døre åbne sig og verden et meget bedre sted at være for os alle sammen. Så lad os starte i det små og mens vi er små.

 

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er fra naturens hånd udstyret med et let og positivt sind, en god portion kreativitet og en veludviklet humor. Jeg er omsorgsfuld og nærværende og enormt tålmodig, og møder altid morgendagen og mine medmennesker med en tro på det bedste.

Mine rammer

Vi er bosiddende på en større landejendom i udkanten af vores lille landsby Særslev, og det er netop her med højt til himlen, fuglesang og heste på fold, at vi har vores daglige base.

Inde har vi vores lille hyggelige legeværelse, en lang gang og et stort og rummeligt køkken.

Udenfor kan vi boltre os i legehaven med gamle frugttræer som vores gynger hænger i og som samtidig giver skygge for sommersolen. Haven rummer selvfølgelig også en stor sandkasse, en tipi man også kan klatre i, samt en mængde forskellige køretøjer. Derudover bruger vi ind imellem gårdspladsen at lege i. Den kan nemlig til tider byde på de største og allerbedste vandpytter.

Og så er vi som mine øvrige kollegaer i Særslev så heldige, at være beriget med en ladcykel, så vi kan komme ud på cykeltur. Enten kører vi en tur ud alene, eller vi aftaler nogle stykker sammen, at tage en tur i skoven eller måske til Glavendruplunden med madpakker og tæpper i kurven.

 

Det praktiske

Adresse

Askebyvej 6

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.10

Tirsdag 06.30-16.10

Onsdag 06.30-16.10

Torsdag 06.30-16.10

Fredag 06.30-15.50