Dagplejer Jeanette Nielsen

Grundtvigsvænget 3, Særslev, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1987 og er gift med Kuno. Sammen har vi Klara fra 2011 og Vilas fra 2014. Derudover har jeg en bonusdatter, Louise fra 1997, et barnebarn fra 2019 og endnu et på vej i 2024.

I min fritid elsker jeg at bage og bruge tid i køkkenet. Jeg værdsætter også tiden med min familie og mine venner.

Jeg elsker naturen og den friske luft, og nyder at gå en tur, efter endt arbejdsdag.

Jeg er aktiv i byens gymnastikforening og i mine børns fritidsaktiviteter

Mine Værdier

Jeg vægter børnenes trivsel, udvikling og sociale kompetencer højt. Jeg møder børnene der, hvor de er, og det er meget vigtigt for mig, at både børn og forældre føler sig trygge ved mig. Ligeledes er en god, ærlig og tryg kommunikation omkring barnet vigtigt. 

Jeg vægter ligeledes udeliv og natur meget højt. Vi har rig mulighed for at se, hvad naturen kan, selv plante, og så plukke/bruge havens og naturens ’gaver’. 

Jeg syntes også børnenes udvikling, både motorisk og sanseligt, er spændende. Derfor bruger vi både kroppen, og alle de andre sanser, som en naturlig del af hverdagen.  

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er af natur meget rolig, nærværende og imødekommende. Jeg møder børn og forældre, der hvor de er, og står klar med en hverdag fyldt med glæde, nærvær og forståelse for barnets udvikling og nysgerrighed på livet. 

Jeg er kreativ, og kan godt lide at skabe ting med børnene ud fra, hvad vi finder/bruger i vores hverdag. Specielt fra naturen, og hvad der passer til årstider/højtider. 

Lige nu er jeg i gang med certificering som grøn spire og naturdagplejer, som betyder, at vi arbejder aktivt med naturen. Vi inddrager naturen som en del af barnets udvikling. Jeg forventer at være certificeret i sommeren 2024.

Mine rammer

Jeg bor i Særslev by på et lukket vænge. Vi har god plads til leg, både inde og ude. Haven er ud til åbne marker, så naturen er lige udenfor døren. Vi har derudover rig mulighed for at komme rundt på tur med vores ladcykel, og gå på opdagelse i nærområdet. 

Det praktiske

Adresse

Grundtvigsvænget 3 

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.15

Tirsdag 06.30-16.15

Onsdag 06.30-16.15

Torsdag 06.30-16.15

Fredag 06.30-15.30