Dagplejer Karin Duus

Slagstrupvænget 15. Særslev, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Mit navn er Karin og jeg har været dagplejer i 9 år, hvoraf de sidste 5 år er her i Særslev. Så er jeg gift med Lasse og vi har 4 voksne børn, samt 6 børnebørn.

Hos os bor også Karlo, som er vores kat, samt en lille Dansk Svensk gårdhund – Sofus, som er til stor fornøjelse for dagplejebørnene.

Jeg elsker mit job, og nyder meget at arbejde i de frie rammer som dagplejejobbet giver, hvor vi selv bestemmer hvad dagen skal bruges på. Om vi skal cykle eller gå en tur, lege ude eller inde, bygge snemand eller hule. For det gør, at dagen helt kan tilrettelægges efter, hvad der passer lige præcis til børnene`s humør og behov.

Samtidig føler jeg mig meget privilegeret over, at få lov til at følge børnenes udvikling, fra de starter her hos mig, og hjælpe dem på vej mod børnehaven, det synes jeg virkelig er en gave.

Mine Værdier

For mig er gensidig respekt og godt samarbejde vigtigt, da det er en forudsætning for, at dit barn trives i dagplejen. Det er vigtigt for mig, at I forældre er trygge ved at aflevere, og at jeg er glad for at modtage jer i mit hjem.

Tryghed, ro og kærlighed, da jeg synes, at det er noget af det vigtigste for et lille barn, når det afleveres i et andet hjem tidligt om morgenen.

Mine egenskaber som dagplejer

Som person er jeg rolig, kærlig, nærværende og ansvarlig. Det afspejler sig i den måde, som jeg tilgår mit arbejde på som dagplejer. Jeg er et ærligt, positivt og struktureret menneske, der altid er i godt humør.

Mine rammer

Jeg bor i et nybygget parcelhus, med god plads til fri leg både inde og ude. Jeg har et legeværelse, hvor vi udfolder os med både sang, musik, dans, leg og gymnastik, og så har jeg et værelse, hvor vi sidder og spiser, synger, bygger puslespil, er kreative osv.

Udenfor er her en stor indhegnet have med græsplæne, fliser til scooter ræs, samt en stor sandkasse m/tag og dejligt læ for vejr og vind.

Det praktiske

Adresse

Slagstrupvænget 15 

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.15

Tirsdag 06.30-16.15

Onsdag 06.30-16.15

Torsdag 06.30-16.15

Fredag 06.30-15.30