Dagplejer Line Kristensen

Odensevej 60, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Mit navn er Line. Jeg er født i maj 1981. Jeg bor sammen med min mand Kristian og vores 3 børn. Mathilde fra 2004, Viktor fra 2008 og Albert fra 2014. Jeg er oprindeligt uddannet social og sundhedsassistent, og har altid brændt for at arbejde med mennesker, specielt børn. Jeg har været dagplejer siden 2007.

I min fritid følger jeg meget med på sidlinjen af mine børns interesser, såsom fodbold, håndbold og gymnastik. Når tiden er der, så elsker jeg at dyrke motion i form af styrketræning og padel. Derudover elsker jeg naturen og går derfor ofte en god, lang tur.

Mine værdier

Jeg ligger stor vægt på et trygt og hjemligt miljø, hvor jeg vægter tilknytning og nærvær meget højt. Jeg tor på, at børn udvikler sig bedst, hvis det er trygt, og derved har mod på at udfordre og undersøge, og klar til at danne relationer. For at skabe den bedste hverdag for jeres barn, så vægter jeg en åben og ærlig dialog med jer forældre. Er der noget i undrer jer over - så spørg endelig. Vi når længst med at få tingene sagt.

Jeg møder alle med et åbent og ærligt sind, og altid et smil på læben. Jeg brænder for at skabe den bedste dag for jeres barn i min dagpleje.

Jeg brænder helt sikker for at give netop jeres barn den bedste start på livet.
Hos mig er der hjerterum og plads til forskelligheder. Jeg elsker naturen og elsker derfor udelivet, da vi her rigtig kan udforske vores motoriske sanser og bruge vores krop. Samtidig med det, så bruger vi og øver os meget i sproget. Vi synger og danser, både inde og ude.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er positiv, imødekommende, smilende og altid lyttende og omsorgsfuld. Jeres barn er altid i fokus, og I vil opleve mig være i børnehøjde, når I kommer med jeres børn, og når i henter dem igen.

Jeg har gennem mine snart mange år som dagplejer, fået en masse viden omkring
børn på forskellige uddannelser og kurser. Bla. for tidlig fødte børn, børn med høretab, sprog og motorik. Jeg arbejder ud fra den styrkede læreplan, og laver sammen med mine kollegaer, nogle spændende læringsforløb for børnene. Jeg har et godt samarbejde med min pædagogiske leder og vores distriktspædagoger, hvor vi tager nogle gode snakke omkring børnenes udvikling og trivsel.

Min ramme

Jeg bor i en gammel renoveret muremestervilla, med en god stor lukket have ud til et lukket vænge. Jeg har et stort legehjørne i haven, hvor der er det hele, rutschebane, gynge, klatrestativ legehus, sandkasse osv. Jeg har en god scooter bane, der tit bliver kørt ræs på. Inde kan jeg ikke tilbyde et dissideret legeværelse, men børnene må være i hele underetagen, og har rig mulighed for at udforske og lege. Hvor der er hjerterum er der plads. Jeg bor tæt på legeplads, kælkebakke og
grønne områder, som vi ofte benytter. Jeg har også flere kollegaer tæt på, som vi besøger, og ligeledes går vi på besøg i de forskellige børnehuse. Vi har en ladcykel og en el barnevogn, så vi kan komme på tur ud i det blå, og se på dyr, skov, og hvad vi nu ellers finder på.

Det praktiske

Adresse

Odensevej 60

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.25-16.10

Tirsdag 06.25-16.10

Onsdag 06.25-16.10

Torsdag 06.25-16.10

Fredag 06.25-15.25