Dagplejer Mette Svendsen

Bredgade 59, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1973, er gift med Glenn, og sammen har vi 3 børn fra ´93 ´95 og ´01. Derudover har vi 2 børnebørn, fra ´15 og ´18. Jeg har været dagplejer siden 2003, og er stadig helt vild med mit job. I huset har vi en gammel kat, som er helt sin egen og ikke rigtig gider snakke, så ham ser vi ikke meget til.

Mine Værdier

Jeg lægger vægt på, at vi kommer ud i naturen og får frisk luft, imens vi udforsker alt omkring os, i al slags vejr. Der skal være plads til nysgerrighed, og vi skal kunne være med alle sammen. Børnene skal have en følelse af at blive set og hørt og at have en tryg og harmonisk hverdag.

Vi spiser efter Nordfyns kommunes kostpolitik, og der er derfor fokus på sund, nærende og alsidig kost til børnene og ingen sukker.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er en glad og smilende person, som lægger vægt på at både børnene og deres forældre føler sig velkomne hos mig.

Natur, sprog og motorik er vigtige emner for mig, og I vil opleve, at vi kombinerer det på mange forskellige måder. Vi tager ud i naturen og oplever, føler og sanser, vi bruger kroppen, kravler, klatre, hopper og løber - men også til fordybelse. Vi taler om tingene, vi finder på vores vej, og jeg bruger mange forskellige redskaber til at styrke den sproglige udvikling for børnene. Naturen betyder så meget i mit arbejde som dagplejer, at jeg er certificeret grøn spire.

Mine rammer

Jeg bor i en muremestervilla i Skamby. Vi har en stor have med masser af albuerum og små læringszoner, hvor vi kan lave forskellige forskellige aktiviter. Aktiviteterne kan være i sandkassen, højbede med "fra jord til bord" tema, hvor vi både sår og høster grøntsager, gynger til fart og bevægelse og en stor græsplæne, hvor man både kan løbe stærkt, rulle og lege gode lege på.

Indenfor benytter vi os af stueetagen, hvor der i forbindelse med køkkenet er indrettet spiseplads og legezoner.

Det praktiske

Adresse

Bredgade 59,

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.05

Tirsdag 06.30-16.45

Onsdag 06.30-16.05

Torsdag 06.30-16.05

Fredag 06.30-15.30