Dagplejer Pernille Madsen

Søndersøvej 389, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1965 og er gift med Egon. Sammen har vi 2 piger, Janni og Louise, som er flyttet hjemmefra. Jeg har været dagplejer siden september 1995.

Mine Værdier

Jeg er som dagplejer meget bevidst om at skabe spændende og stimulerende miljøer for børnene. For eksempel har jeg lavet forskellige kufferter med musikinstrumenter, bøger m.m., som jeg tager frem dagligt og bruger som samlingspunkt for børnene. Derudover har jeg en kuffert med forskellige ting, som vi snakker om, som børnene kan genkende fra ting de ser i hverdagen. Jeg nyder at arbejde med det genkendelige og skabe gode rammer omkring den sproglige udvikling, som er noget jeg finder spændende, og som har stor værdi hos mig. Det er vigtigt, at hvert enkelte barn føler sig set og hørt, så det føler sig anerkendt og får lov til at opleve roen, nærheden og fællesskabet.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er imødekommende, tålmodig, udadvendt og nærværende. Dette vil børnene opleve gennem hele dagen hos mig. Det er meget vigtigt for mig at møde alle børn med en positiv indstilling og med forudsætningen om, at alle gør deres bedste uagtet, hvem man er.

Mine rammer

Vi bor i et ældre hus - ca. 500 m fra rundkørslen fra Netto mod Vigerslev. Jeg har en fin have, som børnene kan boltre sig i, med sandkasse som er indrettet som et aktivt læringsrum med sprogstimulerende elementer, og som giver en god ramme for alverdens lege. Derudover har jeg masser af plads til at drøne rundt på alverdens køretøjer, løbe på græsplænen og vippe og gynge. Vi er meget ude, og når vi bliver trætte af de vante rammer, så bruger vi flittigt vores ladcykel og tager på opdagelse om omegnen eller hos andre dagplejere til leg.

Indenfor bruger vi køkkenet som base for aktiviteter omkring bordet, vi spiser mad og har bordaktiviteter, og derudover så er hele huset til rådighed for leg, afhængigt af dagens program.

Det praktiske

Adresse

Søndersøvej 389,

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.15

Tirsdag 06.30-16.15

Onsdag 06.30-16.15

Torsdag 06.30-16.15

Fredag 06.30-15.15