Dagplejer Pia Jørgensen

Askevænget 4, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Mit navn er Pia Linde Jørgensen. Jeg er født i 1982. Jeg bor sammen med min mand Rico, vores 3 børn, Mikkel fra 2004, Ida fra 2009 og August fra 2013. Derudover har vi en skøn labrador, Kato. Jeg har været ansat som dagplejer siden 1/1 2019. Jeg er i 2003 uddannet isenkræmmer i Imerco. Fra 2005-2019 har jeg arbejdet som serviceassistent på Neurokirurgisk afd. U1 på OUH. I 2021 var jeg på dagpleje uddannelse.

Vi er en meget aktiv familie. Vi bruger en masse tid på at følge vores børn i deres fritidsaktiviteter, som er håndbold og fodbold. Vi laver en masse frivilligt arbejde i foreningerne. 

Jeg er også uddannet akuthjælper. Jeg holder dog en pause med at køre ud som akuthjælper lige pt. men regner med at starte op igen.  

I min fritid nyder jeg at komme ud i naturen, og gerne med vores hund. Derudover træner jeg i vores lokale fitness center. I vores ferier nyder vi at komme afsted med vores campingvogn, både i Danmark og sydpå.

Mine Værdier

Jeg har et kæmpe omsorgsgen, og har stor menneskelig viden og forståelse. 

Det er vigtigt at børnene føler sig trygge. De får en masse tid, kys og kram her hos mig. Her er hjemlig hygge og tryghed. Og her er det hele familien der elsker de små skønne børn, og er meget engageret i dem.

Jeg ser og møder børnene der, hvor de er i deres udvikling. Alle børn er forskellige, og har brug for noget forskelligt. Ingen følger en lige linje, og ingen passer ned i en kasse, og det er lige præcis sådan at det skal være. Jeg støtter og guider, fremhæver deres styrker, hjælper og støtter udviklingen ved deres svagheder. Jeg er et meget åben, smilende og et kærligt væsen, og i kan være trygge ved at have jeres barn i dagpleje hos mig. 

Jeg er et udemenneske, elsker musik, og dette bruger jeg aktivt i hverdagen.

Mine egenskaber som dagplejer

Det kan være overvældende og svært at starte i dagpleje. Men jeg gør alt, hvad jeg kan for at barnet bliver tryg og glad. Jeg er god til at se børnenes forskelligheder, og arbejde ud fra dem. Jeg støtter og guider, og jeg giver en masse omsorg og kærlighed til børnene. 

Jeg brænder for at se børnene vokse, trives og lære. 

Mine rammer

Jeg bor i et parcelhus, som vi selv byggede i 2004/2005. Vi holder til i vores store køkken alrum. Her er plads til udfoldelse, leg, sang og dans, motorikbaner og slappe af kroge, hvis man har brug for det og meget mere.  

Jeg har en stor lukket have, hvor der er god plads til udfoldelse. Jeg har et gyngestativ, vippedyr, en stor fed nedgravet sandkasse, diverse køretøjer og en masse udendørs legetøj. Jeg har en bred flise gang rundt om huset og en stor terrasse, hvor der rig mulighed for at få god fart på scootere og løbecykler. 

Jeg bor tæt på heste, køer, høns, legeplads, kælkebakke, fodboldbanen og meget andet. Vi cykler ofte ud og finder på noget sjovt. 

Det praktiske

Adresse

Askevænget 4,

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.45-16.30

Tirsdag 06.45-16.30

Onsdag 06.45-16.30

Torsdag 06.45-16.30

Fredag 06.45-15.45