Dagplejer Stina Jensen

Bøgegårdsvej 62, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Frisk glad smilende og sporty pige på 44 år, bosiddende centralt i Søndersø sammen med min mand Brian, samt vores 2 børn Lukas (15 år) og Lærke (12 år).
Jeg er som person: rolig, smilende og glad af natur, tålmodig, et stort legebarn, god til at skabe ro, holde overblikket, og jeg værdsætter at se det enkelte barn højt.

I min fritid løber jeg og går rigtigt meget op i sundhed og motion. Vi er en familie, hvor alle dyrker sport, og hvor sund mad og motion fylder meget. Jeg er håndboldtræner sammen med min mand for vores lokale håndbold damer her i Søndersø.

Mine Værdier

Kærlighed, nærvær, opmærksomhed, fokus på det enkelte barn.


I min hverdag arbejder vi meget med motorikken, med sproget, arbejder på at skabe sociale relationer og at lære de sociale spiller regler. Vi er altid ude og lærer derved om vind og vejr, om at mærke sig selv og ens krop. Lære sig selv at kende, lære at sige fra, samt at tage og give i fællesskabet. Det sker via leg, hvor vi bla.
synger og danser, laver gymnastik, laver mad, bygger med klodser, samt læser en masse bøger.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg nyder min hverdag sammen med ”mine” små dagplejebørn, se dem vokse til store selvstændige børn, der har mod på og er klar til næste skridt. Se dem skabe relationer, blive selvhjulpne, blive bedre og bedre til sproget, lære dine og mine følelser, samt at blive motoriske stærke.

Som dagplejer er jeg rolig og nærværende og giver tingene den tid, som der er brug for. Jeg elsker at bruge kroppen, og dette afspejler også vores dagligdag i dagplejen, hvor vi hver dag laver motoriske aktiviteter, både inde og ude. 

Mine rammer

Vi bor i eget hus med masser af hjerterum og plads både ude og inde, plads til leg, boldspil og til motoriske udfordringer.

Vi bruger stuen til leg, og børnene får lov at bruge den plads, som de har brug for. 

Udenfor er en god have med masser af mulighed for leg, og ellers bruger vi uderummet og naturen omkring os

Det praktiske

Adresse

Bøgegårdsvej 62,

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.30-16.15

Tirsdag 06.30-16.15

Onsdag 06.30-16.15

Torsdag 06.30-16.15

Fredag 06.30-15.30