Dagplejer Susanne Birch Hansen

Kirkevej 9, Særslev, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1966, gift med  Per og har 2 voksne sønner og 4 børnebørn.

Jeg har en lille hund Buster, og en kat Olsen.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 1990.

I min fritid går jeg mange ture, jeg snører også løbeskoene og tager mig en løbetur.

Mine Værdier

Jeg bestræber mig på at møde alle børn på en positiv, anerkendende og imødekommende måde. Jeg har det blå flag ” Spring ud i naturen” hvilket betyder jeg vægter udelivet og brugen af naturen sammen med børnene. Vi tager på cykelture, køre b.la.i skoven og kigger efter små krible krable dyr.  Jeg er meget opmærksom på barnets sproglige og motoriske udvikling, derfor bliver der kigget og læst meget i bøger sammen med børnene, og vi får gynget og boltret os, ude som inde. Jeg sørger ligeledes for en sund og varieret kost.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er positiv og smilende. Jeg er tålmodig og nærværende sammen med børnene, og jeg er nysgerrig overfor de ideer, børnene har og får. Jeg er glad for at være ude sammen med børnene, og vi nyder udelivet uanset vejret. Jeg vægter det gode samarbejde med jer forældre, og jeg glædes hver dag over at få betroet jeres små guldklumper.

Mine rammer

Jeg bor i et ældre moderniseret hus i Særslev by med god plads både inde og ude. Jeg har et dejligt stort legerum, som vi kan boltre os i. Bor lige ud til åbne marker. Har en dejlig stor gårdsplads hvor der kan blive kørt på scootere og løbecykler. I resten af haven er der en stor sandkasse med legehus, rutsjebane og en træstamme vi øver balance på, der er gyngestativ, og en VW træ bil som der bliver kørt mange ture i.

I min fritid går jeg mange ture, jeg holder meget af at være i naturen. Jeg snører også løbeskoene og tager mig en løbetur.

Det praktiske

Adresse

Kirkevej 9, Særslev

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.15-16.15

Tirsdag 06.15-16.15

Onsdag 06.15-16.15

Torsdag 06.15-16.15

Fredag 06.15-15.15