Dagplejer Susanne Petersen

Rosenlunden 2A, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Jeg hedder Susanne, jeg er gift med Elith, og sammen har vi 3 drenge, der alle er flyttet hjemmefra - og som har leveret 4 dejlige børnebørn. 

Jeg har været dagplejer siden 1995. 

Mine Værdier

For mig er det vigtigt at nærvær og omsorg er omdrejningspunktet for alt det, som jeg laver med børnene. Det er det første man møder i afleveringen, og det sidste man ser i afhentningen. Jeg elsker dette digt;

Jeg er her når
mor og far de går.
Giver dig tryghed og forstår.
Tørrer kærligt tårerne dine.
Får dig ofte til at grine.
Leger og synger dagen lang.
Giver dig et kram når du er trang.
Følger dig i stort og småt.
Sørger for at du har det godt

Mine egenskaber som dagplejer

Som dagplejer er jeg meget positiv, glad og energisk. Jeg trives i humor og grund og gør også brug af min humor i arbejdet med jeres børn. Jeg er meget fleksibel og samarbejdsvillig, så sammen finder vi den bedste vej til jeres barn.

Det er vigtigt for mig, at alle børn føler sig som en del af et fællesskab, og at skabe tryghed og relationer, hvor alle børn får lov at vise deres potentialer.

Jeg er tæt på børnene, både i leg med børnene, og når I henter jeres børn, så vil I ofte finde mig blandt legetøjet på gulvet med børnene. Det er vigtigt for mig, at alle børnene er glade for at komme i dagpleje, og derved får mulighed for at vokse og udvikle sig.

Mine rammer

Jeg bor centralt i Søndersø, tæt på grønne områder og legepladser. Indenfor har jeg indrettet et stort og rummeligt legeværelse, hvor der er små læringsmiljøer, der ændre sig efter børnenes interesser. 

Derudover bruger vi også andre rum i huset alt efter, hvad vi skal lave.

Udenfor har jeg et stort overdækket område, hvor børnene kan sove til middag i læ for regn og vind, eller i skygge fra solen. Derudover er haven indrettet med gynger, græsplæne til leg og sand og vand miljø.

Jeg trives i uderummet, og vi er ude hver dag - om det så er leg i haven, gåtur eller leg på andre legepladser. Jeg syntes det er vigtigt, at vi hver dag får frisk luft.

Det praktiske

Adresse

Rosenlunden 2A  

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.20-16.00

Tirsdag 06.20-16.00

Onsdag 06.20-16.15

Torsdag 06.20-16.00

Fredag 06.20-15.25