Dagplejer Christina Thomsen

Langager 20, 5471 Søndersø

Hvem er jeg?

Mit navn er Christina Holst Thomsen. Jeg er født i 1974. Jeg er gift med Viggo, og sammen har vi 2 børn fra 2000 og 2001. Jeg har en kat som hedder Eddie og nogle høns som frit går rundt. I min fritid bruger jeg tid med familie, venner og på naturen. Jeg elsker planter, da jeg har arbejdet som gartner i 25 år. Jeg er meget aktiv, og dyrker en masse motion såsom badminton, løb, cykling. Så træning fylder min hverdag - og det elsker jeg. Jeg har været dagplejer siden 2017.

Mine Værdier

Det betyder meget for mig at arbejde med børn, og det giver mig meget som menneske. Jeg elsker mit job, og nyder at kunne skabe tryghed, omsorg og nærvær. Ikke mindst at kunne skabe gode venskaber mellem børnene i min gruppe. Jeg møder børnene i børnehøjde og tager tingene i deres tempo.

Jeg brænder helt vildt for naturen og dyrelivet. Jeg synes, at det er vigtigt at lære børnene, hvordan man begår sig bedst muligt i naturen, og hvor vigtigt det er at passe på både natur og dyr. Derfor vil i også opleve, at vi er meget udenfor hele året rundt. Som et led i at være en stor del af min tid i naturen, er jeg også certificeret grøn spire. Et godt forældresamarbejde betyder meget for mig. Jeg vægter højt at lægge de første vigtige grundsten i børnenes liv og skabe gode børnefællesskaber. Dette er ved at være nærværende og omsorgsfuld i mødet med det enkelte barn.
Jeg cykler tit på tur med børnene i vores ladcykel. Turene kan gå til Dallund Slot,
Glavendruplunden, ud og kigge på traktorer og gravemaskiner eller i lufthavnen og se på flyvemaskiner. Ladcyklen giver os frihed til at udforske verden omkring os.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er et meget imødekommende, roligt, stabilt og positivt menneske. Jeg lægger stor værdi i at møde det enkelte barn, der hvor det er. Jeg har stor tålmodighed omkring børnene og giver dem tid til at øve sig - f.eks. i at blive selvhjulpen. Jeg
er meget kreativ, og laver tit ting af naturens materialer med børnene.

Jeg har førstehjælpskursus målrettet børn og har også gennemført dagplejeuddannelse. Jeg arbejder ud fra den styrkede læreplan og planlægger ud fra den, læringsforløb i samarbejde med mine kollegaer. 

Mine rammer

Jeg bor på en 3-længet gård på en stor grund. Gaden vi bor på, er der begrænset med trafik. Vi har en skov på gaden, som vi ofte går på opdagelse i. Min dagpleje er indrettet i en separat længe, med egen indgang, badeværelse, legeværelse
og lille køkkenalrum. Vi har en dejlig lukket gårdhave, hvor vi både kører scooter, cykler, leger boldspil og er i sandkasse. Oppe bagved har vi en mark. Der er både
urtehave, bålplads og shelter. Her tager vi på opdagelse i alt slags vejr.

Det praktiske

Adresse

Langager 20

5471 Søndersø

 

Åbningstider

Mandag 06.45-16.30

Tirsdag 06.45-16.30

Onsdag 06.45-16.30

Torsdag 06.45-16.30

Fredag 06.45-15.45