Dagplejer Vibeke Birch

Bredgade 106, 5485 Skamby

Hvem er jeg?

Jeg hedder Vibeke, jeg er født i 1964 og gift med Robin. Sammen har vi tre børn som alle er flyttet hjemmefra. 

Jeg har været dagplejer siden 1995, så jeg har en masse erfaring i arbejdet med børn og deres udvikling.

Mine Værdier

Når man kommer som barn og forældre hos mig, så vil man opleve, at jeg er nærværende i mødet og i relationen. Det betyder meget for mig, at I oplever jer set - både forældre og barnet. 

Jeg er god til at lytte, og jeg gør meget ud af, at der er plads til alle. Jeg har respekt for alle uanset vores forskelligheder. Ligeværdighed er vigtigt.

Mine egenskaber som dagplejer

Jeg er meget tålmodig og lader tingene få den tid, som det kræver. Børn udvikler sig i forskelligt tempo, og jeg synes, at det er vigtigt, at børnene oplever en tålmodighed og ro til at udvikle sig i det tempo, der passer dem.

Jeg er smilende og omsorgsfuld over for både børn og forældre. Jeg møder hverdagen med en positiv indstilling. Et rigtig godt forældre samarbejde har stor betydning for mig. Hvis forældrene er trygge, så smitter det af på barnet. 

Jeg er certificeret "grøn spire", hvilket betyder, at jeg arbejder en masse med naturen. Vi er ude hver dag og nyder det uanset vejret. Når man arbejder som grøn spire, så arbejder man f.eks. med, at der er fokus på at opleve de ting, der er i naturen: dyr, blomster, sol, regn, forskellige årstider m.m. Vi prøver at dyrke lidt grøntsager og smager naturligvis på dem.

Mine rammer

Vi bor i hus midt i Skamby, hvor vi har en stor have, hvor der er gynge, legehus, sandkasse, rutsjebane og en grøn høj. Højen er meget populær, da det er vildt sejt at komme op på den, så er der overblik over haven. Man kan både trille ned, løbe ned eller måske kravle. 

Indenfor har jeg indrettet et legeværelse med masser af plads til leg og fordybelse. Derudover bruger vi også køkkenområdet til aktiviteter ved bordet, eller når maverne kalder på mad.

Det praktiske

Adresse

Bredgade 106 

5485 Skamby

 

Åbningstider

Mandag 06.25-16.05

Tirsdag 06.25-16.05

Onsdag 06.25-16.05

Torsdag 06.25-16.05

Fredag 06.25-15.45